Voetbalschool Uden
   
 

   Reactieboek

 

 

 

 

 

 

Reactieboek

Graag wil ik hierbij heel de trainersploeg weer bedanken voor de begeleiding van de voetbaltrainingen. Jorg en Bas hebben er weer van genoten en hebben er weer veel van opgestoken.

Peter van Lierop (Olland)

 

Wij willen Voetbalschool Uden bedanken voor alles wat Fatih geleerd heeft. Fatih heeft het altijd heel erg leuk gevonden.

Selcuk Kurban (Veghel)

 

Ik loop nu voor de tweede module rond van de Voetbalschool Uden trainingen. Ik vind het echt fantastisch. Ik zie dat Robin in een super groepje zit met kids die er allemaal voor gaan en die aan elkaar gewaagd zijn. In combinatie met de goede instructies en begeleiding van de VU trainers een perfecte manier om te leren. Robin geeft meermaals aan dat hij nog liever een wedstrijd mist dan een training van Voetbalschool Uden. Ook zie ik hoeveel hij bijleert en dat hij daardoor op een steeds hoger niveau komt. Hij maakt snel stappen en daarin hebben Eric van Gogh en z'n enthousiaste goede trainers absoluur een aandeel in. De uitnodiging van NEC-FC Oss heeft dat nu ook bevestigd.

Fons Geraedts (Berghem)

 

De Meulensteen Zomerkampen waren volgens Jip (Vissers) super leuk! Na de eerste dag riep hij al meteen: volgend jaar wil ik weer! Dus volgens mij is de opzet gelukt, namelijk jonge voetballertjes drie leuke sportieve dagen bezorgen. Verder vond ik het prima verzorgd, het heeft de kinderen aan niets ontbroken. Dank jullie wel, vooral namens Jip natuurlijk.

Tatie Daal (Heeswijk Dinther)

 

Complimenten voor iedereen die aan het zomerkamp mee had gewerkt. Onze Youri heeft er van genoten en had er veel van geleerd. Wij als ouders zijn er veel bij geweest en vonden dat jullie het goed voor elkaar had. De quiz was best moeilijk tenzij je echt een Man. United fan ben. Eten en drinken was erg goed en er werd goed op het warm weer ingespeeld, veel drinken en pauzeren, was echt wel nodig.

Eric, bedankt voor een succesvolle zomerkamp. Wilma bedankt voor de goede zorgen van de kinderen wat betreft het eten en drinken. Trainers bedankt, jullie waren super goed en gezellig. Thea, de foto's zijn erg leuk. Arnold, jij ook bedankt voor je inzet.

Familie Geurts (Zeeland)

 

Bram had het heel leuk gehad tijdens de Meulensteen 3-daagse. Dat kunnen wij als ouders ook bevestigen. Bram kwam alle dagen heel enthousiast thuis. Hij heeft er ook veel van geleerd! Soccerwave vond Bram het allerleukst maar de rest ook zegt hij, haha! Bedankt voor jullie enthousiasme en voor 3 super leuke dagen! Bram wil er volgend jaar weer bij zijn!

Reci Dortmans (Geffen)

 

Bedankt Eric en je team, want ondanks de kou en regen hebben we een leuke en leerzame voorjaarsmodule gehad. Helemaal top was de profdag afgelopen vrijdag, de spelletjes waren erg leuk. De voetballertjes worden mooi uitgedaagd door jullie. Remco vind de Soccerwave en Giggs super!!

Groetjes Remco en Presco v.d. Burgt (Erp)

 

Wil jullie even vertellen dat Joey en Jesse beide weer enorm genoten hebben van jullie voetbalschool, en hoe gek ze op jullie allen zijn. Vindt dat het mooiste om te zien en te horen. Ze hebben weer veel geleerd en veel plezier aan jullie trainingen beleefd. Klasse!! Ze vroegen van de week al ¬†‚ÄúPap wanner begint de voetbalschool weer‚ÄĚ. ¬†Heb zelf een paar keer jeugdtrainers van NLC'03 mee genomen om een kijkje te nemen bij jullie. Deze jongens waren vol lof. Ik wil ¬†Jesse en Joey weer graag opgeven voor de volgende module.

Patrick Schraven (Lith)

 

Complimenten voor de Voetbalschool Uden. Onze kinderen vinden het hartstikke leuk en leerzaam. Ik heb ze weer aangemeld voor de volgende module! Leuk dat jullie op zo’n enthousiaste manier de kinderen trainen.

Annemieke van Lierop (Olland)

 

Mijn zoon Luc van der Heijden volgt nu de keeperstraining en we merken dat hij daar veel voordeel uit haalt, hij gaat dan ook zeker door met de vervolgmodule.

Meindert van der Heijden (Heeswijk)

 

Allereerst mijn dank voor jullie super manier van lesgeven !!!
Luca maakt bijna elke week het verschil voor zijn team (DBS) en daar door is zijn zelfvertrouwen 80% gestegen.

Robert Wijdeven (Eindhoven)

 

Dank voor de goede trainingen en organisatie. Is indrukwekkend. Je krijgt echt waar voor je geld. Ik zie aan Robin ook dat hij beter wordt door jullie trainingen.

Fons Geraedts (Berghem)

 

Ik heb vandaag langs de zijlijn staan te genieten van mijn zoon Mees, maar ook van alle andere voetballende kinderen, de enthousiaste begeleiding en het totale aanzicht als je langs de zijlijn staat te kijken .... Mijn complimenten voor de organisatie en mijn kinderen vinden het elke weer weer een feest om te mogen komen naar de voetbalschool in Uden!

Kamiel de Jager (Odiliapeel)

 

"Ik vind de voetbalschool heel erg leuk en ik leer hier heel veel. Ik vind Eric en de andere trainers erg aardig en ze leggen alles heel erg goed uit".

Daan Aarts (Uden)

 

"Een leerzame ervaring waardoor ik beter ben gaan keepen, zekerder in de goal sta en vooral ook heb genoten van het voetballen met kinderen van andere verenigingen", aldus Timo. "Een professionele aanpak waar de ontwikkeling en het plezier van de kinderen voorop staan. Gelukkig is er langs de zijlijn voldoende ruimte voor de Brabantse gemoedelijkheid waar een koffie/theepunt een welkome aanvulling zou zijn om het nog gemoedelijker te maken".

 Marco en Timo Smulders (Mill)

 

Vandaag bij de voorrondes van het NTK bij Juliana in Mill is Cas in zijn leeftijdscategorie eerste geworden en mag hij aanstaande zondag naar de Nationale Finaledag op Papendal. Voor ons een verassing, voor hemzelf nog het meest. Wij zijn natuurlijk erg trots, en willen jou en je team bedanken voor de positieve manier waarop jullie onze kleine man op een hoger niveau brengen. Ook Eef Kerkhof en Stan Peters mogen naar Arnhem. Ik denk voor jullie een bevestiging dat je aanpak werkt. Dat zien we trouwens wekelijks terug bij onze F1, waarvan 4 spelers bij Voetbalschool Uden trainen. Elke wedstrijd zeggen we als ouders wel een paar keer tegen elkaar, dat was weer een actie van de Voetbalschool Uden, erg leuk om te zien.     

Jack Brienen (Mill)

 

Ché Zwaans gaat absoluut door. Hij heeft het uitstekend naar zijn zin bij jullie, het enthousiasme hoe jullie werken is super!!

Bert Zwaans (Schaijk)

 

Het was zondag 30 oktober echt kei gaaf. In de middag werden we op Papendal ontvangen en kregen uitleg wat de bedoeling was. Daarna naar de velden en we werden verdeeld in groepen er deden 10 meisjes mee in de leeftijd van 6 tot 15 jaar. Het was een leuke leerzame middag. ik moest de technieken laten zien die we woensdag tijdens de techniek dag bij jullie hebben geleerd en daarna nog een partijtje. Met de prijs uitreiking was heel spannend want Rene Meulensteen vond dat er zoveel kwaliteit in de groep van de meisjes zaten zodat ze een extra prijs voor de meisjes hadden. hierdoor mogen nu twee meisjes naar Manchester United. Helaas was ik daar niet bij maar ik heb een hele leuke leerzame middag gehad. Ik was al vroeg aanwezig op de dag en had de tijd om met Rene Meulensteen op de foto te mogen. Kei leuk dat ik via jullie leerzame dag naar de landelijke finaledag mocht. Kei bedankt.

Kelly van Zutphen (Boekel)

 

Ik had afgelopen woensdag meegedaan aan het NTK (Nationale Techniek Kampioenschappen ). Toen de prijsuitreiking was, kreeg ik te horen dat ik die zondag naar Papendal toe mocht! Ik moest er om kwart over  1 zijn. Toen we daar aan kwamen kregen we een nummer en een kort welkomstwoordje en toen mochten we de velden op. We moesten 4 oefeningen doen. In deze oefeningen moest je al je technieken laten zien, zo konden de trainers én Rene Meulensteen ( assistent-trainer van Manchester United ) kijken welk meisje en welke jongen  ze het beste vonden, en die mee naar Manchester United mocht.  Ik mocht jammer genoeg niet mee, maar ik vond het echt een super leuke dag waarin ik veel heb geleerd! En ik vond het ook nog heel leuk dat ik mee naar Papendal mocht!

Pleun van Oort (Uden)

 

Sam vond het erg spannend afgelopen zondag en ging met de kriebels in de buik mee naar Papendal. Eenmaal daar vond hij het erg leuk en stoer dat hij mee mocht doen! Het was leuk georganiseerd, Veel kinderen, maar ook heel veel trainers! Hij keek zijn ogen uit, niet alleen naar de hoeveelheid kinderen e trainers, maar ook naar de locatie. De oefeningen/ partijtjes waren leuk, hij had verwacht dat ze moeilijker zouden zijn, maar dat viel hem gelukkig reuze mee (...). Hij doet volgend jaar in elk geval weer mee, in Uden dan natuurlijk!! Verder hij heeft ook zin om naar de Voetbalschool Uden te komen, dus mama gaat kijken of ze Sam (en Ted) nog kan inschrijven voor het voorjaar 2012??

Sam van Sluis (Geffen)

 

Wij als ouders van Wessel Klomp willen graag even kwijt dat jullie ontzettend goed werk verrichten; de mannetjes zijn zo enthousiast en komen zo graag trainen met jullie! Geweldig gewoon ! Wessel gaat dan ook zeker door met de voorjaarsmodule 2012.

Miranda en Roland Klomp (Mill)

 

Alvast bedankt en nogmaals onze complimenten over de afgelopen 10 trainingen. Sven vindt het geweldig, voetbal was al zijn passie, nu alleen nog maar meer. Hij telt nu alweer af tot 20 mei en toen hij hoorde van het toernooi, zei hij meteen: mag ik dan ook meedoen? Hij vindt het geweldig dus en heeft echt al heel veel bijgeleerd. Dank je wel voor deze 10 weken! En tot 20 mei op de Profdag.

Pascal en Babette Romme (Geffen).

 

Arnold en Remco bedankt voor de ontwikkeling die ik onder jullie beiden door heb mogen maken. Ik ben een betere voetballer en keeper geworden. Ik ben op dit moment keeper in de F1 bij UDI'19 en het gaat zeer goed, afgelopen weekend net verloren van PSV F3 en Feyenoord F2 met 3 - 1. Jullie allemaal kei bedankt en tot ziens. Ga zo door met de Voetbalschool.

Jurre en Jurgen van Wanrooij (Uden)

 

Op woensdag 1 juni zijn bij Blauw Geel de selecties 2011- 2012 bekend gemaakt. Altijd een spannend moment. Na een serie selectietrainingen waaraan 22 geselecteerde spelers meededen zijn Bas de Koning, Jeroen van Veen en Jilano Soedamah alles 3 uitgekozen voor de eerste jaars E selectie. Jongens proficiat. Een mooi resultaat wat zeer zeker ook te danken is aan de fantastische woensdagmiddag trainingen bij Voetbalschool Uden. Eric en andere trainers bedankt. We zien elkaar weer bij de najaarsmodule !

Leon de Koning (Veghel)

 

Joey van Thiel volgt nu de 10-daagse cursus en is zeer enthousiast. Hij wil dan ook het volgende seizoen weer mee doen. Mijn complimenten voor jullie aanpak, het is resultaat gericht maar ook zeker heel leuk voor de kinderen.

Frens van Thiel (Uden)

 

Wij willen jullie hierbij complimenteren voor jullie inzet tijdens de trainingen van de woensdagmiddag waaraan onze Daan deelneemt.Hij heeft het enorm naar zijn zin en kan veel nieuws leren. Jullie pakken het heel professioneel aan. Daarvoor alvast onze dank.

Gerhard en Angelique Breugem (Hedel)

 

Sander heeft wel degelijk heel wat bij geleerd. Afgelopen zaterdag heeft hij fantastisch gespeeld! We stonden achter met 1-0 en het liep allemaal nog niet zo lekker totdat Sander vanuit een onmogelijke hoek scoorde en daarna met de rug naar de goal weer dus 2-1 en vandaaruit konden ze uiteindelijk met 6-3 winnen. Ze kunnen nog kampioen worden, grappig!

Monique Teeuwissen (Uden)

 

Ik vind het echt geweldig hoe jullie het allemaal voor elkaar hebben. De trainingen zijn echt boven verwachting. Hartstikke leuk. Ook hoe jullie met de kinderen omgaan. Echt een genot om naar te kijken.

Marian Kerkhof (Mill)