Voetbalschool Uden
   
 

Geplaatst op 24/06/2012 door Voetbalschool Uden

Eerste Fotoshoot is een feit : Eef Kerkhof

Eef Kerkhof is al vanaf het voorjaar van 2010 te vinden bij de trainingen van V.U. Nu heeft ze ook een echte Fotoshoot.

Met haar aanwezige talent, inzicht, motivatie, instelling en doorzettingsvermogen is ze baas over de bal geworden en speelt ze haar wedstrijden met erg veel zelfvertrouwen en maakt ze prachtige acties. Ze is een voorbeeld voor iedereen.

Fotoshoot

Al zo'n 2 jaar is Thea Jacobs te vinden bij de voetbalactiviteiten van Voetbalschool Uden. Op alle certificaten van de deelnemers maakt Thea Jacobs prachtige actiefoto's en ontvangt elke deelnemer een prachtige actiefoto op het certificaat van zichzelf.

Er worden geen foto 's gemaakt in een studio maar in je eigen omgeving, bij Voetbalschool Uden of bij je eigen club. Deze Fotoshoot draait alleen om jou en de bal. Jouw acties.

Er wordt van te voren een afspraak met je gemaakt. Daarna gaat Thea Jacobs aan de slag en komt zij naar de afgesproken wedstrijd en maakt ze zoveel mogelijk actiefoto 's van jou. Na 1 week neemt ze telefonisch contact met je op en stuurt ze een speciale digitale link naar je toe waar je keuzes kunt maken uit de gemaakte foto 's.

Op aanvraag kun je een totaal pakket bestellen van 1 foto van 30x40 cm en 4 foto's van 13x19 cm. Alle foto's krijgen een fijne fotobewerking waarvan de grootste foto een eyecatcher wordt. Je mag zelf natuurlijk ook een voorstel doen voor een mooi portret naar wens. Voor meer informatie: Fotoshoot van Thea Jacobs Fotografie