Voetbalschool Uden
   
 

Geplaatst op 21/06/2012 door Voetbalschool Uden

Han Rijkers naar RVT trainingen van KNVB

Han Rijkers, speler van SES uit Langenboom zit bij de selectie van 22 spelers die de Regionale Voetbal Trainingen (RVT) mogen volgen van de KNVB.

In het kader van de RVT (Regionale Voetbal Trainingen) volgen de beste tweedejaars E-pupillen van de regio in het najaar tien tot twaalf extra trainingen. De KNVB en de amateurclubs selecteren eerst zo'n 60 spelers en zij bepalen daarna in overleg met de RJO’s welke 22 spelers in aanmerking komen voor een vervolg. Tijdens deze trainingen kunnen de jonge voetballers zich met andere talentvolle leeftijdsgenoten verder ontwikkelen.

Han Rijkers (speler van SES uit Langenboom) is sinds februari 2011 bij Voetbalschool Uden te vinden om zijn technische vaardigheden te verbeteren. Omdat het belangrijkste onderdeel techniek is binnen het voetbal kan je niet genoeg werken aan je eigen individuele technieken. Han heeft de eerste KNVB trainingen erg goed doorstaan en is geselecteerd bij de laatste 22 spelers.

Om de diverse selecties bij een KNVB of profclub te kunnen halen zal je echt alles uit jezelf moeten halen en daar helpt Voetbalschool Uden je bij, blijven herhalen en op steeds hoger tempo en natuurlijk alles toepassen in wedstrijdvormen. En dat kan Han Rijkers als geen ander.

Voetbalschool Uden wenst Han Rijkers veel succes bij de KNVB en zijn club SES uit Langenboom.