Voetbalschool Uden
   
 

Geplaatst op 13/05/2012 door Voetbalschool Uden

Profdag 2012 grandioos succes

Vrijdag 11 mei werd de Profdag 2012 gehouden voor alle deelnemers van de najaarsmodule 2011 en voorjaarsmodule 2012.

Voetbalschool Uden organiseerde op 11 mei een ware “Profdag” voor alle deelnemers van de najaarsmodule 2011 en de voorjaarsmodule 2012. Elke deelnemer van de Voetbalschool Uden mocht ook een introducé meenemen. Wil Janssen en Eric van Gogh hadden diverse voetbalvormen uitgezet en de spelers konden van 17:30 uur tot 20:30 uur diverse voetbaltechnische opdrachten afwerken in een spelvorm. Ruim 135 spelers genoten van de oefenvormen welke geleid werden door een aantal toptrainers uit deze regio en een aantal vrijwilligers. Onder begeleiding van de VU trainers, een zestal Boekel Sport spelers, Jaap van de Rakt, Rens van de Rakt, Robert van Nistelrooij (allen FC de Rakt spelers), Tresor Shema (UDI'19) en Adri van Oort en Twan Rovers van RKSV Volkel werden alle deelnemers behoorlijk op de proef gesteld.

1. Op het onderdeel Speedcheck waren Finn Kuipers, Talip Arslan, Stef van Berlo en Sven Kampen de beste.

2. Op het onderdeel Bal Hooghouden waren de verschillen zeer klein maar de behendigste op dit moeilijke onderdeel waren : Mitchel Hoop, Sami El Meliani, Eef Kerkhof en wederom Sven van Kampen.

3. Adri van Oort en Twan Rovers begeleidde het onderdeel 60 meter sprint. Op dat onderdeel 60 meter sprint waren Fin Kuipers (10.61 sec), Teun van der Schee (9.2 sec), Silas van der Zanden (9.08 sec) en Stan van Kampen (7.9 sec) de rapste.

4. Het nieuwe Soccerwavespel was ook een fantastisch onderdeel. Ook hier kwam het aan op souplesse en balvaardigheid. De winnaars op dit onderdeel waren : Stijn van Hout, Talip Arslan, Luuk van der Burgt, Rik Kremers en Daan van de Poll.

5. Schijnbewegingen maken hoort ook tot het voetbalspelletje, de winnaars bij het maken van wat scharen en overstapjes waren Finn Kuipers, Talip Arslan, Sami El Meliani, Eef Kerkhof en Nicky van den Broek.

6. Tuyishime Theogene (Voetbalschool Uden trainer) is de specialist in het onderdeel kappen en draaien. Deze toptrainer begeleidde dan ook alle spelers op dit onderdeel. Lars Koenen, Mick Buurman, Stef van Berlo en Nigil Gillis kwamen hier in beste uit de verf.

7. Bij het spel Latje Trappen was het Erwin Danen die alle spelers de wreeftrap aanleerde. Roel van Zutphen, Han Rijkers, Rik Kremers en Sem van Vugt waren hier de uitblinkers.

8. Harm van Kessel was de specialist bij het Poppenspel. Finn Kuipers, Vince van Hoesel, Hakim Agni, Derk Brinkman en Sven van Kampen bekroonde hij als winnaars.

9. Het dribbelspel werd gedomineerd door Roel van Zutphen, Luuk Thelosen, Hakim Agni, Rik Kremers en Nicky van den Broek.

10. Onder begeleiding van Arnold Lukassen en Jasper Bergmans werd er beheerst en vol overgave het  Tsjoekspel gespeeld. Mitchel Hoop, Mike van de Bungelaar, Senn Donkers en Nicky van den Broek mochten zich hier winnaars noemen.

 

Omdat het onderdeel Latje Trappen en het Tsjoekspel niet door iedereen kon worden gespeeld hebben we daar een andere puntentelling gehanteerd om die spelers die dit spel niet konden spelen niet te benadelen.

Uiteindelijk kwamen we tot de volgende einduitslag.

6 en 7 jarigen:

1 Mitchel Hoop met 126 punten

2 Finn Kuipers met 104 punten

3 Roel van Zutphen met 90 punten

8 en 9 jarigen

1 Talip Arslan met 81 punten

2 Sami El Meliani met 71 punten

3 Tim van Hulst met 51 punten

10 en 11 jarigen

1 Eef Kerkhof met 84 punten

2 Stef van Berlo met 71 punten

3 Hakim Agni met 64 punten

12 jaar en ouder

1 Nicky van den Broek met 110 punten

2 Rik Kremers met 83 punten

3 Sven van Kampen met 77 punten