Voetbalschool Uden
   
 

Geplaatst op 13/01/2010 door Voetbalschool Uden

Voetbalschool Uden gaat ook op vrijdagavond trainingen verzorgen.

Voetbalschool Uden gaat ook op vrijdagavond trainingen verzorgen.

Naast de woensdagmiddag kan er ook op de vrijdagavond deelgenomen worden aan de trainingen. Voetbalschool Uden biedt op verschillende gebieden technische vormen en voetbalbasisvormen aan aan jeugdvoetballers. Belangrijke onderdelen waarop getraind wordt zijn: basistechnieken, balcontrole (aan- en meenemen), schijnbewegingen, traptechnieken (passen en trappen), duel een tegen een -aanvallend en verdedigend, passeerbewegingen (vanuit dribbel), dribbelen en drijven van de bal, coördinatietraining en tweebenigheid.

Deze programma onderdelen zullen in methodische leerfases aan de spelers worden onderwezen. De vaardigheden worden geoefend en komen gedurende de trainingen voortdurend terug, zodat de beheersing ervan behouden blijft en automatismen worden.
De partijspelen zullen in elke training terugkomen aangezien enerzijds de spelvreugde bij de spelers centraal staat en anderzijds om de geleerde vaardigheden toe te passen in verschillende partijvormen met weerstand.

Inschrijven
Voetbalschool Uden biedt iedere speler in de leeftijd van 6 tot 16 jaar de mogelijkheid om zich in te schrijven. Afhankelijk van het voetbalniveau zal de speler worden ingedeeld in een groepje spelers, die in grote lijnen dezelfde leeftijd en voetbalcapaciteiten bezitten.

Men kan zich inschrijven tot 19 februari 2010.
Op de velden van FC Uden start de voorjaarsmodule 2010 op de vrijdagavond vanaf 26 februari en op de woensdagmiddag vanaf 3 maart.