Voetbalschool Uden

Van maandag 17 augustus tot en met woensdag 19 augustus hebben 49 professionals in spé weer meegedaan aan de Voetbalschool Uden 3-daagse! Deze dagen waren ingevuld met techniektrainingen, wedstrijdvormen, gezond eten, waterspelletjes in het warme weer en vooral veel plezier. Alle deelnemers hebben getraind als een echte prof!

Maandag

Op de eerste dag werden alle spelers al op tijd verwacht op sportaccommodatie De Vlasakker. Na de opening van deze drie dagen konden alle deelnemers gaan omkleden en zich klaarmaken om het veld op te gaan. Na het tekenen van het contract voor de 3-daagse, begon het échte werk. De dag bestond uit techniek-oefeningen, wedstrijdvormen en een voetbalquiz. De deelnemers kunnen niet alleen goed voetballen, maar zij weten ook nog eens veel over voetbal! In de pauzes kregen de professionals gezonde en lekkere snacks, zoals koeken en fruit.

Dinsdag

Dinsdag was weer een drukke dag waarop alle spelers vroeg uit de veren moesten. Ook op deze dag gingen zij aan de slag met wedstrijdvormen en het verder ontwikkelen van hun techniek op verschillende onderdelen. Het weer zat gelukkig helemaal mee! Tijdens de lunch werden de spelers verwend met wraps en broodjes gezond, zodat ze er in de middag weer tegenaan konden.

Woensdag

De laatste dag van de Voetbalschool Uden 3-daagse was erg warm, maar de spelers zochten afkoeling tijdens waterspelletjes tussen de techniektrainingen door. Alle deelnemers konden zich nogmaals bewijzen in de voetbalquiz en veel verschillende oefeningen op het veld. Aan het eind van de dag kregen de spelers, onder genot van een lekker waterijsje, een diploma, voetbal en certificaat uitgereikt. Een mooi herinnering aan drie leuke, intensieve dagen!

Nog meer indrukken krijgen van deze drie voetbaldagen? Alle foto’s zijn te vinden op de Facebook-pagina van Voetbalschool Uden, klik hier!

Delen