Voetbalschool Uden

Na de proeftraining op 21 december 2018 hebben wij veel positieve reacties ontvangen. Dit bracht op ons ideeën.. Laten we deze proeftrainingen blijven doen!

Alle deelnemers van de Voetbalschool Uden hebben vanaf deze module de mogelijkheid om een vriendje of vriendinnetje mee te nemen naar één van de trainingen. Zo kunnen jullie eens samen voetballen en kun jij jouw vriendje of vriendinnetje laten zien wat jij allemaal leert bij de Voetbalschool!

De proeftrainingen worden als volgt ingezet:

  • Elke deelnemer van de Voorjaarsmodule 2019 mag één keer een vriendje of vriendinnetje meenemen naar de training;
  • Elke introducé mag één proeftraining doen;
  • Bij de groep op woensdag mogen uitsluitend 12+ spelers meedoen, aangezien in de Masterclass het niveau wat hoger ligt dan in de groepen op vrijdag. Voetbal jij in de Masterclass maar is jouw vriendje of vriendinnetje jonger dan 12 jaar? Dan mag hij of zij een training volgen op de vrijdag om kennis te maken met Voetbalschool Uden!
  • Wij kunnen niet garanderen dat de introducés in hetzelfde trainingsgroepje komen als de Voetbalschool Uden deelnemers. De indeling van de groepjes gaat namelijk op niveau. Het trainingsmoment is wel hetzelfde, dus jullie kunnen elkaar sowieso veel zien!
  • Ken jij niemand die bij Voetbalschool Uden traint maar wil jij toch een proeftraining doen? Ook dan ben je meer dan welkom!

 

Introducés kunnen zich hier voor een proeftraining inschrijven.

Zien we jullie snel? 🙂

Delen