Voetbalschool Uden

Jip van Sante meldde zich voor het eerst aan bij Voetbalschool Uden in het voorjaar van 2015: als 7-jarige jongen speelde hij destijds bij de Fjes van Prinses Irene. Dit jaar heeft Jip zijn negende module bij Voetbalschool Uden afgerond. In deze jaren heeft Jip zich weten te ontwikkelen tot een geweldige voetballer met enorm veel zelfvertrouwen. Alle trainers van Voetbalschool Uden zijn altijd erg enthousiast over zijn leervermogen, motivatie en progressie. Jip beheerst alle technieken en past deze toe in het 1:1 duel en bij zijn team in Nistelrode.

Jip is voor Voetbalschool Uden het voorbeeld dat je met veel herhalingen uiteindelijk alle aangeleerde technieken gaat toepassen in de wedstrijden op zaterdag: dat is dan ook de doelstelling van Voetbalschool Uden. Jip begon met zijn bronzen diploma en heeft nu een gouden diploma met 6 sterren bij Voetbalschool Uden. Jip, je bent een kanjer!

Delen