Voetbalschool Uden

Joey trainde maar liefst 9 modules bij Voetbalschool Uden en hij heeft in deze tijd enorme stappen gemaakt. Joey speelde eerst bij NLC en maakte kort daarna de stap naar OJC Rosmalen. Met hard werken, veel trainen en altijd uit te stralen dat hij beter wilde worden maakte hij vorig jaar de stap naar FC Den Bosch. Gedurende dat seizoen bleef Joey bij Voetbalschool Uden trainen en wilde hij maar doorgroeien. Met extra privétrainingen sleutelde hij aan zijn techniek en dat heeft hem nog veel beter gemaakt. Hij is volledig twee-benig en dat maakt hem een volwaardige topper. Nu zijn we weer een jaar verder en stond hij bij meerdere BVO’s in de picture. Nu is het tijd voor Joey om het nog hoger aan te pakken, want aankomend seizoen komt hij uit voor Vitesse O15. Daar komt hij samen te spelen met nog een oude bekende van Voetbalschool Uden: Nando Huibers.
Knap resultaat, Joey! We blijven je volgen en wensen jou veel succes in Arnhem.

Delen