Voetbalschool Uden

Dat Tommy Toet over geweldige kwaliteiten beschikt was al heel snel duidelijk. Tommy heeft een in het najaar van 2017 bij Voetbalschool Uden getraind en met een aantal privétrainingen in dat jaar enorme stappen gemaakt. In de 1:1 duels maakt Tommy het verschil en scoren doet hij heel beheerst. Al heel snel was hij baas over de bal”. De scouts van PSV, NEC en Vitesse hadden Tommy al snel in hun vizier. Na de proeftainingen was voor Tommy het al heel snel duidelijk dat hij de stap ging maken naar Vitesse. In de Vitesse O9 speelde hij een ijzersterk seizoen en de PSV scouting liet kort geleden nogmaals blijken dat PSV graag deze briljant naar Eindhoven wilden halen: dat is gelukt! Tommy gaat aankomend seizoen de stap maken naar PSV O10 en we wensen Tommy daar in het Eindhovense veel succes toe.

 

Delen