Voetbalschool Uden

Op woensdag 12 juni hebben de huidige en oud-deelnemers van Voetbalschool Uden gestreden om de individuele winnaar te worden van het Voetbalschool Uden Toernooi! Er werd 4 tegen 4 gespeeld in drie leeftijdscategorieën: O9, O10 en O12, zodat er altijd wedstrijden met en tegen leeftijdsgenoten werden gespeeld. Tijdens het toernooi speelden alle deelnemers 4 wedstrijden in wisselende teams. Bij winst, verlies of gelijkspel kregen de deelnemers een vastgesteld aantal punten voor het team, maar ook de gescoorde doelpunten telden mee. Doordat de teamsamenstelling telkens anders is, komen de jongens en meiden iedere keer in andere situaties terecht waar mee omgegaan moet worden. De spelers werden uitgedaagd om snel een goede organisatie weg te zetten om zo tot een goed teamresultaat te komen. Het feit dat er punten verdiend konden worden met het scoren van doelpunten, zorgde ervoor dat elke wedstrijd bloedspannend was.

De wedstrijden werden onder Fair Play regels gespeeld en daar zijn de Voetbalschool Uden trainers heel erg trots op. Veel ouders en begeleiding stonden aan de kant te genieten van het mooie voetbal en het heerlijke weer. Wat een prachtige dag!

Uiteindelijk zijn er verschillende winnaars naar voren gekomen. In de O9 competitie stond Minze Dappers aan top, gevolgd door Thijm Swinkels en Siem van de Voort. De winnaar bij O10 was Ivar van Rooij, op de tweede plek eindigde Ties van Zon en Rik Prinsen had een mooie derde plek. In de oudere groep, O12, eindigde Kuba van Lokven bovenaan, gevolgd door Bunyamin Gurcu en Sam van den Heuvel.

Delen