Voetbalschool Uden

Voetbalschool Uden is enorm enthousiast om aan te kondigen dat René Meulensteen op vrijdag 14 februari 2020 aanwezig zal zijn bij de Voetbalschool Uden training!

René Meulensteen is momenteel de assistent bondscoach in Australië en voorheen is hij Hoofd Opleiding en Veldtrainer bij Manchester United geweest, waar hij onder meer Cristiano Ronaldo en David Beckham heeft getraind. Eric van Gogh heeft tweemaal de kans gehad om een midweek mee te lopen bij René Meulensteen terwijl hij de jeugd bij Manchester United aan het opleiden was. De methodes die Meulensteen gebruikte spraken Eric zo aan, dat hij deze heeft toegepast bij Voetbalschool Uden. Dit slaat enorm goed aan! Ook René Meulensteen was hier enthousiast over, want Voetbalschool Uden heeft als enige voetbalschool een accreditatie ontvangen van René Meulensteen. Hij zei hierbij: “Voetbalschool Uden werkt al jaren op een positieve en goede manier met mijn methode en zet het in de praktijk weg. De jeugdige spelers en speelsters zijn hierbij de grote winnaars!”

Aanstaande woensdag 12 februari en vrijdag 14 februari gaat de Voorjaarsmodule 2020 van start met 135 deelnemers en een 15-tal trainers. René Meulensteen zal vrijdag 14 februari 2020 mee training geven en vervolgens Voetbalschool Uden voorzien van feedback om nieuwe stappen te gaan zetten de aankomende jaren.

Delen