Voetbalschool Uden

Afgelopen maandag en dinsdag waren de VU 2-daagse. De 56 deelnemers die zich hadden aangemeld hebben twee dagen intensief getraind om hun voetbalskills naar een hoger niveau te tillen. Aan het einde kregen ze ieder een contract, certificaat en voetbal, als dank voor deelname.

Speedcheck oefening

De eerste dag van de tweedaagse begon met zeer mooi weer. Het was een aangenaam warme dag, prima weer om de hele dag bezig te zijn met voetbal! De deelnemers werden opgedeeld in groepen van tien en hebben samen met hun begeleider verschillende oefeningen gedaan tijdens de ochtend. Hierbij hebben zo onder andere een speedcheck gedaan, hun dribbelskills getest en werd de controle over de bal op de proef gesteld in verschillende onderdelen.

De middag werd met name gevuld met partijvormen die zowel één op één waren als in teamverband. En het eerste examen werd afgenomen!

De tweede dag was het weer niet zo mooi als de eerste dag, maar de grijze lucht had geen invloed op de zin en het enthousiasme van de deelnemers. Deze dag stond meer in het teken van het afnemen van examens voor het certificaat wat de deelnemers aan het einde van de dag mee naar huis kregen. Op de eerste dag hadden ze daar  al veel voor kunnen oefenen. Onder andere het juich-examen kwam aan bod. Wie kan het beste juichen en wie doet dit het origineelst? Maar ook werd er gekeken hoe goed je de bal onder controle hebt in het slalom spel en werden er penalty’s genomen voor het examen. De middag stond weer vooral in het teken van partijvormen en examens.

De VU 2-daagse werd afgesloten met een uitreiking van het certificaat, het getekende contract en een bal die de deelnemers cadeau kregen van Voetbalschool Uden voor de inzet van de afgelopen twee dagen dat resulteerde in het certificaat. 

Goalshot oefening

Foto’s bekijken van de VU 2-daagse? Klik hier voor dag één en klik hier voor dag twee.

Delen