Module voor spelers en keepers

De module

De eerstvolgende module gaat van start op woensdag 8 september 2021 en op vrijdag 10 september 2021! Klik hier om je aan te melden: spelers / keepers .

Voetbalschool Uden biedt twee keer per jaar een module aan voor spelers en keepers, één in het najaar en één in het voorjaar. Een trainingsmodule bestaat uit 10 trainingen, die zowel op woensdag als op vrijdag gevolgd kan worden. Ook de keepersmodule bestaat uit 10 trainingen, maar deze wordt alleen op de vrijdag gegeven. In verband met het aantal inschrijvingen is de Voetbalschool Uden er vrij in om de indeling van de trainingsgroepen te wijzigen. Na afloop van elke trainingsmodule ontvangen alle deelnemers een mooi certificaat.


Trainingsdagen

De trainingen worden gegeven op woensdag en vrijdag. Een overzicht van de reeds geplande trainingen is hier te vinden.

 • Woensdag van 16.45 tot 18.00 uur: Masterclass voor spelers van 12+ en vergevorderden
 • Vrijdag van 17.00 tot 18.15 uur: Spelers én keepers van 7 tot en met 9 jaar
 • Vrijdag van 18.45 tot 20.00 uur: Spelers én keepers van 9 tot en met 12 jaar

Kosten

De introductieprijs van de trainingsmodule is €140 (inclusief een kledingpakket). De prijs voor een vervolgmodule bedraagt €120 (exclusief een kledingpakket). Dit betekent dat elke deelnemer één kledingpakket nodig heeft per twee modules. Indien een deelnemer zich voor twee achtereenvolgende modules wil opgeven, kost dit €245 (inclusief één kledingpakket).


Kleding

Één maal per twee modules krijgen de deelnemers een kledingpakket. In samenwerking met Arts Sportiek biedt Voetbalschool Uden een kledingpakket van Hummel aan. Deze bestaat uit een trainingspak, sportshirt, sportbroek en sportsokken. Het kledingpakket van keepers bevat een trainingspak, een keepersshirt met lange bouwen en sportsokken. Daarnaast kunnen deelnemers een regenjack van €34,95 of een rugzak van €19,95  extra bestellen. Ook krijgen alle Voetbalschool Uden deelnemers 20% korting op voetbalschoenen en op alle andere artikelen biedt Arts Sportiek 10% korting.Inhoud van de trainingen

Als jeugdtrainer en geïnspireerd door de visie van Wiel Coerver en René Meulensteen gelooft Eric van Gogh in het goed aanleren van voetbaltechnieken op een geïsoleerde manier. Als een speler die technieken al op zeer jonge leeftijd aanleert heeft die speler daar zijn hele (voetbal)leven plezier van. Met goede individuele oefeningen en die veelvuldig te herhalen leer je die technieken behoorlijk snel. Als de speler ziet dat zijn of haar acties snel vooruit gaan en dit wordt gezien en gestimuleerd door de trainer neemt het zelfvertrouwen van de speler toe.

De vaardigheden worden geoefend en komen gedurende de trainingen voortdurend terug, zodat de beheersing ervan behouden blijft en automatismen worden. De geleerde vaardigheden kunnen worden toegepast in verschillende partijvormen met weerstand. Al met al staat spelvreugde bij de spelers centraal!

Voetbalschool Uden biedt technische vormen en voetbalbasisvormen aan voor jeugdvoetballers. Belangrijke onderdelen waarop getraind wordt zijn:

 • Balgevoel;
 • Basisbewegingen;
 • Snel voetenwerk;
 • Halve draaien;
 • Schijn-, passeer- en combinatiebewegingen;
 • Balaanname
 • Trap- en koptechniek;
 • Souplesse;
 • Afdraai- en wegdraai bewegingen;
 • Slidings.

Module cyclus

De oefenstof van Voetbalschool Uden kan niet allemaal in 10 trainingen van 75 minuten (één module) aangeleerd worden. Daarom heeft Voetbalschool Uden een 30 weken cyclus geschreven, wat dus drie modules zijn. Elke module bestaat uit 10 trainingen met daarin basisoefeningen en modulespecifieke oefeningen. Het grote voordeel van deze opzet is dat alle deelnemers die de vervolgmodule gaan volgen totaal nieuwe oefenstof krijgen aangeboden. Zo is elke module anders opgebouwd met focus op andere onderdelen en gaan deelnemers zich niet vervelen.


Aanmelden voor de module

Aanmelden voor de komende module kan via de volgende links: