Voetbalschool Uden 2-daagse

Ondanks alle maatregelen rondom Corona zijn wij blij dat we kunnen aankondigen dat Voetbalschool Uden dit jaar een VU 2-daagse organiseert! Deze zal plaatsvinden op 13 en 14 juli 2020 op Sportpark De Vlasakker van 9.00 uur tot 16.00 uur (zonder overnachting).

De VU 2-daagse is voor iedereen: je hoeft hiervoor geen cursus gevolgd te hebben of niet op voetbal te zitten. Iedereen kan dus meedoen! Tijdens de VU 2-daagse beleven spelers én keepers een zeer afwisselend programma. Elk uur doet iedereen iets anders dat voetbalgerelateerd is, onder begeleiding van de Voetbalschool Uden techniektrainers. Er worden technische oefeningen gedaan die vervolgens meteen in praktijk gebracht kunnen worden in wedstrijdvormen.

Plezier staat centraal tijdens onze 2-daagse en daarnaast is “kruip in de huid van een prof” de rode draad. Zo zullen alle deelnemers een heuse persconferentie meemaken, contracten tekenen én krijgen zij gezonde drank en versnaperingen die horen bij een professionele voetbal leefstijl.

Kortom: we gaan er een geweldige 2-daagse van maken!

De VU 2-daagse kost €95,- per deelnemer, inclusief kledingset, een bal, drinken en gezonde snacks voor in de pauzes. In tegenstelling tot andere jaren willen wij aan de deelnemers vragen om dit jaar zelf lunch mee te nemen. Daarnaast is het ook belangrijk dat deelnemers een bidon meenemen.

Ben jij erbij? Meld je dan nu snel aan!

De VU 2-daagse zit vol en aanmelden is helaas niet meer mogelijk!