Voetbalschool Uden Toernooi 2020

Update 15-12-2020: Ondanks de nieuwe maatregelen die genomen zijn gisteren, mag het toernooi doorgaan! 

Op woensdag 16 december organiseren we voor de derde keer een VU toernooi! Hier wat meer informatie voor de deelnemers die zich hebben opgegeven.

We werken tijdens dit toernooi met individuele winnaars. Het gaat dus niet alleen om een teamprestatie, maar ook om de eigen individuele inzet. Deze spelvorm is erg goed voor de technische vaardigheden van de spelers. Alle spelbedoelingen komen aan bod, iedereen is veel aan de bal en spelers zullen leren in een kleine ruimte tegen tegenstanders van gelijke leeftijd te scoren. Heel veel spelplezier dus.

Algemene info

Het toernooi wordt gespeeld op het hoofdveld, veld 3 en veld 4 van FC Uden. Het zal plaatsvinden van 16.00 – 19.00 uur. De inloop van 15.30 – 15.45 uur. Om 16.00 uur starten de eerste wedstrijden!

De prijsuitreiking van de O9, O10 en O11 leeftijdsgroepen is om 19.00 uur. De prijsuitreiking van de O12+ groep is om 18.30 uur.

Bij aankomst dienen alle spelers zich te melden bij het wedstrijdsecretariaat. Alle spelers en keepers dienen in hun Voetschool Uden kleding op het veld te staan. Het is ook belangrijk dat alle deelnemers een bidon met water meenemen.

In verband met de maatregelen voor COVID-19 mogen ouders niet op het sportpark komen en zijn de kantine en kleedkamers gesloten.

Indeling van het toernooi

• Elke speler/keeper speelt 4 wedstrijdjes (5:5 of 8:8). Tussen de wedstrijden zit een kleine pauze.
• We spelen 4 onderlinge toernooitjes in de categorie O9, O10 en O11 en O12+.
• Je speelt telkens in een ander team (A, B, C of D). Je rouleert dus in verschillende teams.
• Bij het wedstrijdsecretariaat staat je naam (op leeftijd) op de deelnemerslijst. Je ziet direct in welk team je gaat spelen en op welk tijdstip.
• Bij elke wedstrijd kun je zelf punten verdienen volgens onderstaande telling:
– Winst met je team: 15 punten plus het aantal gescoorde goals van jouw team.
– Gelijkspel: 10 punten plus het aantal gescoorde goals van jouw team.
– Verlies: 5 punten plus het aantal gescoorde goals van jouw team.

Puntentelling

Stel: je speelt een keer mee met team A en wint met 2 – 0, dan krijg je 17 punten (15 voor de gewonnen wedstrijd en 2 voor de goals). Vervolgens speel je mee met team B en verliest met 3 – 1, je krijgt voor die wedstrijd 6 punten (5 voor de verloren wedstrijd en 1 voor de goal). Na twee wedstrijden heb je dus 23 punten (17 wedstrijd met team A en 6 met team B) verdiend. Zo gaat het steeds door.

Hopende jullie hiermee voldoende te hebben geïnformeerd en we zien jullie 16 december!

De aanmeldingen zijn gesloten.