Voetbalschool Uden
   
 

   Arnold Lukassen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arnold Lukassen

Arnold Lukassen is de keeperstrainer van Voetbalschool Uden.

Ik ben Arnold Lukassen, 49 jaar en woonachtig te Zeeland. In de jeugd ben ik als actief voetballer begonnen en vanaf mijn 16e jaar ben ik gaan keepen bij voetbalvereniging Festilent. Na de jeugd heb ik 13 jaar in het eerste van Festilent gekeept. Vanaf mijn 18e jaar ben ik trainer en leider bij de jeugd van Festilent geweest, het grootste gedeelte van deze tijd was dit bij de D1.Enkele jaren later ben ik dit gaan combineren met het trainen van de keepers, zowel jeugd als senioren. Vanaf seizoen 2009 -2010 ben ik als keeperstrainer (selectie) bij Juliana Mill begonnen, komend seizoen ga ik hier ook jeugdkeepers trainen.

In de loop der jaren heb ik diverse cursussen gevolgd: Trainer / coach van doelverdedigers – Basis – Vervolg – Applicatie cursusstof.

Bij veel amateurverenigingen is de keeperstraining nog altijd het onderschoven kindje en dat is natuurlijk erg jammer. Zelf ben ik al jaren een groot liefhebber op keepersgebied, vooral omdat keepen voor mij meer is dan alleen maar een bal tegenhouden. Met al mijn ervaring en fanatisme wil ik de keepers graag wat bijleren, zowel technisch als tactisch.