Voetbalschool Uden
   
 

   Overige trainers

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   Contact

 

Voetbalschool Uden
Eric van Gogh
Hoenderbosplein 11
5406 AH Uden
Telefoonnummer :
06-23733066

KVK nr : 17251607

Rabobanknummer : NL82RABO0127.9477.87

 

 

 

 

 

   Agenda

Voorjaarsmodule 2016
op woensdag

 
17-02 Training 1
24-02 Training 2
02-03 Training 3
09-03 Training 4
16-03 Training 5
23-03 Training 6
30-03 Training 7
06-04 Training 8
13-04 Training 9
20-04 Training 10
..-05-2016 Profdag

 


  

Voorjaarsmodule 2016
op vrijdag

19-02 Training 1
26-02 Training 2
04-03 Training 3
11-03 Training 4
18-03 Training 5
25-03 Training 6
01-04 Training 7
08-04 Training 8
15-04 Training 9
22-04 Training 10
..-05-2016 Profdag

 

 


 

Overige trainers

Tom Jacobs

Mijn naam is Tom Jacobs ik ben 21 jaar en kom uit Uden. Ik ben keeper bij van UDI'19/Beterbed 1 en voor het 3e jaar op rij trainer van de B1.

Ik heb als opleiding het CIOS gedaan in Arnhem met als hoofdvak: Voetbal. Dit houd in dat ik 2 jaar lang voetbal "gestudeerd" heb.

Mijn ambities zijn dan ook om in het voetbal fulltime aan de slag te kunnen gaan. Ik heb al eerder een module meegedraaid bij "Voetbalschool Uden" en ik kijk er naar uit om weer aan de slag te kunnen met de gemotiveerde kinderen die komen trainen. Tom Jacobs werkt vanaf 2009 bij Voetbalschool Uden.


Riny Lange

 

Riny Lange is vanaf zijn 7e jaar al lid van de plaatselijk voetbalclub Boekel Sport. Als jeugdspeler heeft hij alle jeugdelftallen doorlopen en op zijn 17e maakte hij de overstap naar de seniorenselectie. Tot aan zijn 32e heeft Riny in de selectie gespeeld van Boekel Sport. Zaalvoetbal was ook een grote hobby van Riny, hij heeft bij Schoenenreus en Paashuis gespeeld. Het trainersvak zat al vroeg bij hem in het bloed. Bij Boekel Sport heeft hij allerlei jeugdelftallen vanaf mijn 17e getraind.

Op een gegeven moment heeft Riny wat trainerscursussen gevolgd. Hij is in het bezit van Oefenmeester 2 en 3. Daarnaast heeft hij de cursussen Loop- en Coördinatietraining bij Ajax, Periodisering en Conditietraining van Raymond Verheijen en de Techniektraining van Cock van Dijk te Barendrecht doorlopen. Als hoofdtrainer is Riny Lange werkzaam geweest bij VV Venhorst, Ravenstein, Prinses Irene, Boekel Sport, WEC en WHV. Vanaf 2010 is Riny Lange ook Regio-scout van PSV.

Riny Lange is vanaf september 2011 toegetreden tot de trainersstaf van Voetbalschool Uden. Riny heeft het uitstekend naar zijn zin want hij vind dat de techniek van elke speler de grondsteen is van het voetbalspelletje. Want wanneer je over onvoldoende techniek beschikt kun je verschillende facetten in het voetbal niet uitvoeren.


André Verhoeven

 

De in Uden woonachtige oefenmeester André Verhoeven is zijn loopbaan als speler begonnen bij de plaatselijke club UDI'19 waar hij maar liefst 10 jaar deel uit maakte als speler van de hoofdmacht. Als hoofdtrainer is hij werkzaam geweest bij UDI'19 2, VOW, FC Uden en nu bij SDDL in Demen.

Naast het hoofdtrainerschap bij SDDL heeft André Verhoeven besloten om toe te treden bij de trainersstaf van Voetbalschool Uden. Op Sportpark "De Vlasakker" in Uden is Voetbalschool Uden nu bezig aan het 4e seizoen met hun activiteiten. André zegt: ik zie hier zoveel plezier in de ogen van de spelers dat ook ik hier graag mijn steentje aan wil bijdragen. Ook ik wil samen met de overige trainers de spelers op een nog hoger nivo brengen. André Verhoeven is vanaf september 2010 toegetreden tot de trainersstaf van Voetbalschool Uden.Jasper Bergmans


Niek Antonidus 

Niek Antonidus uit Erp (1e doelman Sparta'25) is de assistent keeperstrainer van Arnold Lukassen.

Niek Antonidus woont in Erp en is 24 jaar oud. In de jeugd heeft Niek Antonidus altijd gevoetbald, maar toen de vaste keeper in de A1 geblesseerd raakte is Niek voor het eerst in de goal gaan staan. Hij was toen al 17 jaar oud. In het begin was het best even wennen maar gelukkig ging het erg goed. Niek Antonidus probeert om op een zo hoog mogelijk niveau te keepen en heeft al bij verschillende clubs gespeeld: 1 jaar bij Keldonk, 3 jaar bij Juliana Mill en momenteel is Niek Antonidus de eerste elftalkeeper van Sparta’25 uit Beek en Donk dat in de 1e klasse speelt.

Niek Antonidus : "Het geven van keeperstraining vind ik vooral erg leuk omdat ik gemerkt heb dat keepers altijd extra enthousiast zijn. Naast mijn diploma’s voor keeperstrainer van Frans Hoek gebruik ik de ervaring die ik heb opgedaan om van de trainingen een leerzame maar vooral leuke activiteit te maken". Niek Antonidus maakte deel uit van de Voetbalschool Uden staf in de najaarsmodule 2010, vanaf die tijd is Niek vaste stand-in van Jasper Bergmans.Mart van Schijndel

Ik ben Mart van Schijndel, woonachtig in Zeeland en 23 jaar.
Ik ben vanaf de jeugd actief als voetballer bij Festilent in Zeeland.
Hier speel ik nu op recreatief niveau bij de senioren.
Vanaf mijn 16e ben ik begonnen met training geven bij de jeugd.
Ik ben begonnen bij de pupillen E en D jeugd, waar ik na 3 jaar de overstap heb gemaakt naar de A-jeugd.
Ik studeer momenteel HBO-sport, gezondheid & management en heb hierdoor ook besloten mijzelf te ontwikkelen in de praktijk.


Ik ben dan ook vorig jaar de cursus trainer/coach 3 jeugd gaan volgen bij de KNVB en heb deze met succes afgerond.
Na 1 jaar assistent geweest te zijn bij de A1 ben ik nu hoofdtrainer bij de B1 van Festilent.
Bij de cursus is veel aandacht besteedt aan het opzetten van trainingen en het tactische spel. Helaas kwam techniek hier niet veel in voor.
Echter merk ik dat dit heel belangrijk is en dat veel jeugdige voetballers deze basis ook missen.
Vandaar dat ik mijzelf wil ontwikkelen bij Voetbalschool Uden en dit uiteindelijk toe wil passen om de jeugd op een hoger niveau te tillen.


 

Harm van Kessel


 

Kevin van Asseldonk


Martijn van der Heijden

Ik ben Martijn van der Heijden, 27 jaren jong en sinds kort woonachtig in Heeswijk Dinther. Ik ben 19 jaar actief als voetballer bij VOW uit Zijtaart en al aan mijn elfde seizoen bezig als jeugdtrainer bij VOW.

Begonnen bij de F pupillen en zo ben ik steeds wat oudere selectieteams gaan trainen. Inmiddels ben ik nu hoofdtrainer van de C1 van VOW. In 2001 heb ik zelf de overstap gemaakt naar de herenselectie van VOW waar ik met veel passie en plezier mijn wedstrijden speel in de hoofdmacht. In mijn eerste trainingsjaren bij de F'jes heb ik de cursus jeugdspelleider gevolgd en met succes behaald. Daarna heb ik me verdiept in specifieke techniektrainingen voor jeugdige spelers. Het aanleren van schijnbewegingen, passeerbewegingen en balvaardigheids oefeningen bij de jeugd vind ik superbelangrijk en het lijkt mij erg leuk om dat de jeugd aan te leren.