Voetbalschool Uden
   
 

   Trainingen

 

 

 

 

 

   Sponsoren

 

 

 

Living for all

 


 

Van Gogh Montage

 


Mart en Wilma Verstegen Rijwielzaak


Mart en Wilma Verstegen Rijwielzaak


Mini Opslag Uden

www.rongenaktief.com

 

Schijndel.jpg

 

Trainingen

Iedere speler kan zich verbeteren.
Voetbalschool Uden biedt de cursisten de kans om zich spectaculair en snel te verbeteren. De één leert wellicht beter en sneller dan de ander, maar feit is dat iedere speler zich kan verbeteren.
Niet alleen talent speelt hierbij een rol, maar ook de wil om zelf veel te oefenen. Het plezier wat jeugdvoetballers beleven aan het voetbal vormt de basis voor het snelle leren. Daarom kan zowel talentvolle als minder talentvolle jeugdvoetballers zich enorm verbeteren.
De kwaliteiten techniek, tactiek, fysiek en mentaal zijn belangrijke elementen binnen het voetbal. Voetbalschool Uden traint alle vier de kwaliteiten. Ze zijn apart van elkaar trainbaar, maar heel vaak is het een combinatie van kwaliteiten.

In totaal verzorgt Voetbalschool Uden twintig trainingen in een seizoen: tien trainingen in de najaarsmodule en tien trainingen in de voorjaarsmodule.
Het leerplan bestaat uit aanleren en toepassen. Spelers worden getraind in technische, tactische, fysieke en mentale vaardigheden. Bij het spelen van partijvormen worden de spelers gestimuleerd om zoveel mogelijk de geleerde bewegingen toe te passen.
Een training duurt iedere keer 75 minuten.