Voetbalschool Uden

Op dinsdag 26 en woensdag 27 oktober, in de herfstvakantie, vinden voor de eerste keer de Jonger Oranje Talentendagen plaats bij FC Uden! Deze plezierige voetbaldagen zijn voor pupillen (5 tot 12 jaar, dinsdag) en junioren (12 tot 18 jaar, woensdag). Tijdens de Jonger Oranje Talentendagen zijn scouts van Eredivisieclubs aanwezig.

Tijdens de Jonger Oranje Talentendag spelen de deelnemers een groot 4 tegen 4-toernooi tegen leeftijdsgenootjes. Hierbij worden ze bekeken en beoordeeld door scouts van profclubs. Iedereen krijgt de kans zijn of haar voetbaldroom waar te maken: gescout worden door een profclub en/of een plek verdienen in de Jonger Oranje Regioselectie.

De scouts van de Eredivisieclubs selecteren tijdens de Jonger Oranje Talentendag de beste spelers voor de Jonger Oranje Regioselecties ‘Noordoost-Brabant’. Zij worden uitgenodigd om aan het einde van het seizoen mee te doen aan de grote Jonger Oranje Finals. Daar wordt tegen andere regio’s gestreden voor het Nederlands kampioenschap.

Deelname aan de Jonger Oranje Talentendag kost €28,95. Aanmelden is vanaf 9:45 uur en rond 15:00 uur is de huldiging, prijsuitreiking en bekendmaking van de Jonger Oranje Regioselecties afgelopen.

Meer informatie en aanmelden: klik hier!

Delen