Privé training

De inhoud

De professionele trainers van Voetbalschool Uden kunnen ook ingehuurd worden voor privétrainingen. Deze trainingen worden op maat gemaakt en uiteraard afgestemd met de betrokkenen. Tijdens een inventarisatie en introductiegesprek wordt afgestemd waarop getraind zal worden en aan de hand hiervan zal er een plan worden opgesteld.

Tijdens de trainingen kan gewerkt worden aan tekortkomingen, maar ook aan sterke punten. Er wordt individueel gewerkt zodat spelers de bewegingen rustiger en specifieker leren kennen. Doordat er één op één wordt gewerkt, krijgt de speler meer aandacht en wordt hij bij elke uitvoering gecoacht. Wanneer de beweging eigen wordt gemaakt wordt het tempo opgeschroefd zodat het wedstrijd-echt gaat worden.

De sterke punten kunnen ook extra getraind worden. Een bepaalde oefening wordt vaak herhaald, waardoor er veel coachmomenten zijn en spelers zich kunnen blijven verbeteren. De situatie wordt bekender, waardoor de speler beter met de situatie kan omgaan tijdens wedstrijden. Bovendien kan ook het verkeerde been getraind worden door oefeningen zowel linksom en rechtsom te trainen.

We kunnen voor elke speler een training op maat maken; spits, middenvelder of verdediger, voor een ieder is er een geschikte individuele training.


Trainingsdagen

Op woensdag is er vrijwel altijd beschikbaarheid voor privétraining. Ook op maandag, dinsdag en donderdag is er in overleg mogelijkheid.


Kosten

  • 1 persoon, 45 minuten: €40,-
  • 2 personen, 60 minuten: €35,- per persoon
  • 3 t/m 8 personen, 75 minuten: €30- per persoon


Aanmelden voor privétraining

Klik hier om je aan te melden voor privétraining.