Trainen bij Voetbalschool Uden

Opzet

Bij Voetbalschool Uden kunnen spelers en keepers tussen de 6 en 15 jaar wekelijks voetballen. Naast de reguliere trainingen zal Voetbalschool Uden ook andere leuke activiteiten organiseren, zoals onderlinge toernooitjes, wedstrijden tegen voetbalclubs in de omgeving of onderlinge wedstrijden.


Trainingsdagen en -tijden

Voetbalschool Uden traint bijna elke week op vrijdag, met uitzondering van bepaalde vakantieperiodes. Het overzicht van de trainingsdagen en andere activiteiten is hier te vinden.

Er zijn twee trainingstijden op vrijdag.

 • Groep 1: 17.00 tot 18.15 uur
 • Groep 2: 18.45 tot 20.00 uur

 

Bij aanmelding kijken wij op basis van leeftijd en huidige niveau in welke groep je wordt geplaatst. Indien we tijdens de trainingen merken dat de andere groep toch passender is, zullen we jou -in overleg met ouders/verzorgers- overplaatsen naar de andere groep, zodat je altijd de juiste weerstand krijgt.

De Masterclass traint in een aparte groep op vrijdag met specifieke trainers. Indien je hiervoor in aanmerking komt, krijg je hier van de trainers een uitnodiging voor.


Soorten lidmaatschap en kosten

Er zijn drie manieren waarop jij mee kunt trainen bij Voetbalschool Uden.

 • Doorlopend lidmaatschap. Hierbij mag je elke training volgen gedurende jij lid bent. De kosten zijn €40,- per maand (exclusief 9% btw). Er wordt gefactureerd in 9 van de 12 maanden van het jaar, aangezien er in de vakanties niet betaald hoeft te worden. Het lidmaatschap is na 4 betalende maanden maandelijks opzegbaar, met 1 maand opzegtermijn in acht neming. Het opzeggen van een doorlopend lidmaatschap kan door een mail te sturen naar Voetbalschool Uden. Let op: het is verplicht om een kledingpakket te hebben of aan te schaffen. Lees meer onder het kopje “Kleding”.
 • 10 trainingen kaart. Je mag 10 trainingen meedoen in een periode van 12 weken. Dit kost éénmalig €125,- (exclusief 9% btw). Let op: het is verplicht om een kledingpakket te hebben of aan te schaffen. Lees meer onder het kopje “Kleding”.
 • Proeftraining. Heb je nog nooit eerder getraind bij Voetbalschool Uden en wil je eens uitproberen hoe dit is? Volg dan gratis een proeftraining bij ons. Dit kan gewoon in jouw eigen voetbalkleding.

Kleding

Het is ten alle tijden verplicht om in een Voetbalschool Uden kledingpakket te trainen; behalve met een proeftraining. Het kledingpakket heeft een waarde van €52,50 (spelers) / €49.50 (keepers) en kan de eerste keer voor €25 aangeschaft worden bij Voetbalschool Uden. Indien het kledingpakket of enkele items in de toekomst te klein of versleten zijn, kunnen deze via deze link nieuw worden aangeschaft bij Saller tegen de volledige waarde.

Het kledingpakket voor deelnemers bestaat uit een trainingspak, korte broek, shirt en sokken. Het kledingpakket voor keepers bestaat uit een trainingspak, keepersshirt en sokken. De kledingpakketten zijn voorzien van een logo van Voetbalschool Uden en de initialen van de deelnemer.Inhoud van de trainingen

Als jeugdtrainer en geïnspireerd door de visie van Wiel Coerver en René Meulensteen gelooft Eric van Gogh in het goed aanleren van voetbaltechnieken op een geïsoleerde manier. Als een speler die technieken al op zeer jonge leeftijd aanleert heeft die speler daar zijn hele (voetbal)leven plezier van. Met goede individuele oefeningen en die veelvuldig te herhalen leer je die technieken behoorlijk snel. Als de speler ziet dat zijn of haar acties snel vooruit gaan en dit wordt gezien en gestimuleerd door de trainer neemt het zelfvertrouwen van de speler toe.

De vaardigheden worden geoefend en komen gedurende de trainingen voortdurend terug, zodat de beheersing ervan behouden blijft en automatismen worden. De geleerde vaardigheden kunnen worden toegepast in verschillende partijvormen met weerstand. Al met al staat spelvreugde bij de spelers centraal!

Voetbalschool Uden biedt technische vormen en voetbalbasisvormen aan voor jeugdvoetballers. Belangrijke onderdelen waarop getraind wordt zijn:

 • Balgevoel
 • Basisbewegingen
 • Snel voetenwerk
 • Halve draaien
 • Schijn-, passeer- en combinatiebewegingen
 • Balaanname
 • Trap- en koptechniek
 • Souplesse
 • Afdraai- en wegdraai bewegingen
 • Slidings

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden bij Voetbalschool Uden. Wil jij eerst een keer proeftrainen? Klik dan hier!