Samenwerkingen en sponsoren

Jonger Oranje

Voetbalschool Uden en Jonger Oranje werken samen om zoveel mogelijk jonge kinderen extra voetbaluren te bieden. Jonger Oranje organiseert Talentendagen en andere voetbalactiviteiten door heel Nederland in samenwerking met verschillende profclubs. Voetbalschool Uden is de opleidingspartner die Jonger Oranje ondersteunt bij het uitvoeren van deze activiteiten in de regio Uden. Interesse om mee te doen aan een Jonger Oranje Talentendag of andere Jonger Oranje activiteit? Ga naar www.jongeroranje.nl.

René Meulensteen

René Meulensteen is momenteel de assistent bondscoach in Australië en voorheen is hij Hoofd Opleiding en Veldtrainer bij Manchester United geweest, waar hij onder meer Cristiano Ronaldo en David Beckham heeft getraind. Eric van Gogh heeft tweemaal de kans gehad om een midweek mee te lopen bij René Meulensteen terwijl hij de jeugd bij Manchester United aan het opleiden was. De methodes die Meulensteen gebruikte spraken Eric zo aan, dat hij deze heeft toegepast bij Voetbalschool Uden. Dit slaat enorm goed aan! Ook René Meulensteen was hier enthousiast over, want Voetbalschool Uden heeft als enige voetbalschool een accreditatie ontvangen van René Meulensteen. Hij zei hierbij: “Voetbalschool Uden werkt al jaren op een positieve en goede manier met mijn methode en zet het in de praktijk weg. De jeugdige spelers en speelsters zijn hierbij de grote winnaars!”

Saller Nederland

Saller Nederland is de partij waarmee Voetbalschool Uden samenwerkt als het gaat om de kleding. Zowel de trainers als de deelnemers lopen rond in het tenue dat wordt geleverd vanuit Saller. Nieuwe deelnemers krijgen eenmalig een korting op het kledingpakket en kunnen deze voor maar €25,- bestellen. Mocht je daarna nieuwe items nodig hebben of een gloednieuw kledingpakket willen bestellen, kan dat op de website van Saller Nederland.

Van Gogh Montage

Al jarenlang trouwe sponsor van Voetbalschool Uden