Voetbalschool Uden

Afgelopen woensdag hebben we na een succesvolle Voorjaarsmodule weer een fantastisch Voetbalschool Uden Toernooi gespeeld. Een leuk concept waarin alle spelers iedere wedstrijd weer in een ander team spelen, waarin ze voor zichzelf punten kunnen verdienen door zo goed mogelijk samen te werken met hun teamgenoten: 15 punten voor de winst, 10 punten voor een gelijkspel, 5 punten voor een verloren wedstrijd en per gescoord teamdoelpunt nog een extra punt. 

Het toernooi werd gespeeld op kleine veldjes waar 5 tegen 5 werd gespeeld met kleine doeltjes zonder keeper of grote doelen met keepers. De wedstrijden duurden 2 x 10 minuten, waarna er snel weer werd gewisseld met de hesjes om weer te kunnen beginnen aan de volgende wedstrijd. Onder leiding van Wout Vesters werd het toernooi in goede banen geleid. Hij stond klaar om de uitslagen te noteren op de laptop, waar uiteraard vaak ook even nieuwsgierige spelers kwamen kijken hoe ze ervoor stonden. 

In totaal hadden maar liefst 66 enthousiaste spelers van Voetbalschool Uden zich opgegeven, waardoor we op elk veldje keurig 5 tegen 5 konden spelen: hartstikke mooi natuurlijk! Soms waren er wel eens teams duidelijk te sterk, maar er waren ook veel spannende wedstrijden bij. 

Na alle wedstrijden hebben we de punten opgeteld en hadden we voor twee beste spelers per leeftijdsgroep een prijs. Hieronder een overzicht van de uitslagen.

O9 toernooi 

 1. Jacob Gerrits: 91 punten
 2. Walid Elbarki: 90 punten 
 3. Jens Toonen: 88 punten
 4. Kick Nabuurs: 79 punten 
 5. Julian Duits: 78 punten 
 6. Jaimy Ploegmakers: 75 punten 
 7. Jort Kuijpers: 75 punten 
 8. Wout van Dooren: 73 punten 
 9. Daan Kerkhof: 64 punten 
 10. Raveesj Bansraj: 64 punten 

O11 toernooi 

 1. Ravi Tijssen: 96 punten 
 2. Siem v.d. Wetering: 88 punten 
 3. Dex Schotte: 83 punten 
 4. Sjors Peters: 81 punten 
 5. Isa van Poppel: 77 punten 
 6. Finn Steures: 73 punten 
 7. Siem v.d. Voort: 70 punten 
 8. Jens Verkuijlen: 66 punten 
 9. Noah v.d. Beeten: 63 punten 
 10. Mees Hendriksen: 62 punten 

+12 toernooi 

 1. Ties van Zon: 75 punten 
 2. Finn Hurkmans: 72 punten 
 3. Morris Janssen: 71 punten 
 4. Jens v.d. Heuvel: 70 punten 
 5. Karolis Bacuninas: 64 punten 
 6. Lotus Meekelenkamp: 62 punten 
 7. Jan Walk: 61 punten 
 8. Joy Takken: 61 punten 
 9. Peer van Sleeuwen: 60 punten 
 10. Joep de Groot: 59 punten 
Delen