Voetbalschool Uden

Voetballen is het leukste wat er is en dit willen we dan het liefst zo veel mogelijk doen. Met de nieuwe opzet van Voetbalschool Uden is dat mogelijk!

De afgelopen 12 jaar hebben wij elk jaar getraind met twee modules per jaar van 10 trainingen per module. Vanaf maart 2022 gaan wij het anders aanpakken.

Vanaf aankomend jaar kun je bij Voetbalschool Uden wekelijks voetballen op vrijdag, met uitzondering van bepaalde vakantieperiodes. Dat betekent dat er in 2022 wel 38 keer getraind kan worden, in plaats van 22 keer! Ook in de maanden mei, juni en juli trainen we door, zodat onze deelnemers de mogelijkheid hebben om actief te blijven en zichzelf ook in deze periode te blijven ontwikkelen. Naast de trainingen die elke vrijdag zullen plaatsvinden, zal Voetbalschool Uden ook andere leuke activiteiten organiseren, zoals onderlinge toernooitjes en wedstrijden, en wedstrijden tegen voetbalclubs in de omgeving.

De Masterclass traint in een aparte groep op vrijdag met specifieke trainers. Indien je hiervoor in aanmerking komt, krijg je hier van de trainers een uitnodiging voor.

Er zijn drie manieren waarop jij mee kunt trainen bij Voetbalschool Uden:

  1. Doorlopend lidmaatschap: Je mag elke training gedurende jij lid bent volgen.
  2. 10 trainingen kaart: Je mag 10 trainingen meedoen .
  3. Losse training: Een losse training volgen is ook mogelijk.

 

Meer informatie over de nieuwe opzet is hier te vinden. Ben jij erbij vanaf maart 2022? Geef je dan snel op via ons nieuwe aanmeldingsformulier!

Delen