Voetbalschool Uden

Na jarenlang kei hard werken maakt Sam van de Camp de stap van UDI’19 naar FC den Bosch. Sam heeft zich het afgelopen jaar enorm doorontwikkeld. Hij wist waar zijn verbeterpunten lagen en daar heeft hij kei hard op getraind.

Bij Voetbalschool Uden zagen de MasterClass trainers elke week het zelfvertrouwen van Sam groeien. In de 1-tegen-1 duels tegen de NEC en Helmond Sport spelers was Sam ijzersterk en zag Sam zelf ook dat hij die spelers ook weerstand kon geven. In de zomervakantie en in de winterstop heeft hij samen met een paar teamgenoten nog lekker doorgetraind bij Voetbalschool Uden.

Afgelopen week kwam dan eindelijk het verlossende nieuws dat hij vanaf volgend seizoen voor FC den Bosch mag uitkomen. Voetbalschool Uden is trots op Sam en wensen hem veel succes bij die blauw-witten! 

Delen