Voetbalschool Uden

Met trots mogen wij vermelden dat Finn Hurkmans volgend seizoen in het blauw witte tenue van FC den Bosch mag spelen. Finn heeft 3 modules meegedraaid bij Voetbalschool Uden in die periode heeft hij ook de overstap gemaakt van Constantia naar UDI’19. Bij UDI’19 werd hij opnieuw uitgedaagd op een hoger niveau.

Finn heeft enorm hard gewerkt en daarmee grote stappen gemaakt. Bij Voetbalschool Uden konden we al snel zien dat hij niet onder deed aan de BVO spelers van NEC en FC den Bosch die ook nog bij ons trainden. Finn maakte indruk op iedereen! Zo ook bij de BVO’s. Na een prachtige stage periode bij FC den Bosch heeft hij afgelopen week zeer verdiend zijn eerste contract mogen tekenen.

Finn, we zijn zo trots op jou en wensen je heel veel succes bij FC den Bosch!

Delen