Voetbalschool Uden

Na Eef Kerkhof, Janne Verbakel en Nicole Theunisz krijgen ook Lotus Meekelenkamp en Joy Takken een kans om zich in de kijker te spelen voor PSV.

Lotus draait al een tijdje mee bij Voetbalschool Uden. Naast de groepstrainingen heeft ze samen met Eric van Gogh vele keren 1:1 getraind. Met specifieke doelstellingen is ze op vele vlakken heel erg goed geworden. Haar balaannames zijn erg goed en binnen het 1:1 duel is ze ijzersterk. Het afgelopen seizoen is ze ook qua zelfvertrouwen erg gegroeid en dat straalt ze uit. Ze toont lef en maakt enorme stappen.

Joy heeft ook drie modules meegedraaid bij Voetbalschool Uden en heeft een geweldige ontwikkeling doorgemaakt. Joy is een trainingsbeest en geeft op elke training het maximale. Ze weet wat ze wil en daar gaat ze voor. Haar functionele techniek is formidabel en in de wedstrijdvormen zien we haar echt domineren. Zo knap!

Nu draaien Lotus en Joy beide mee met de Talententrainingen van PSV. Ze beleven daar veel plezier aan en langs deze weg wensen wij hun beiden nog veel succes. Lotus en Joy; zet ‘m op en wij zijn trots op jullie!

Delen