Voetbalschool Uden

Met trots kunnen we delen dat keeper Jop van Oosterhout volgend seizoen naar FC Eindhoven toe gaat. Jop traint vanaf 2018 bij Voetbalschool Uden en heeft in die jaren enorm grote stappen gemaakt. Hij is een echte winnaar en laat elke week zien dat je met een goede mentaliteit en een goede dosis leergierigheid alsmaar beter kunt worden. De afgelopen jaren stond hij elke week vol goede moed op het veld met zijn beste maat Zeb. Zij daagden elkaar alsmaar uit om beter te worden. De afgelopen jaren is Jop dan ook uitgegroeid tot een goed mee-voetballende, tweebenige keeper. Bij UDI’19 stuurt hij de achterste linie voor hem goed aan en in het 1:1 domineert hij absoluut.

Jop’s enorme drive, winnaarsmentaliteit en mentale weerbaarheid is niet ongemerkt voorbij gegaan bij wat profclubs hier in de regio. Mooi dat Jop nu de stap naar FC Eindhoven mag maken en wij wensen Jop heel veel succes toe bij deze mooie groeiende jeugdopleiding van FC Eindhoven. Jop, we blijven je volgen en kijken er naar uit wat je vervolgstap gaat worden na deze verdiende transfer.

Opnieuw blijkt maar weer dat ook onze keeperstrainers Arnold en Tom elke keer weer fantastische keepers opleiden binnen Voetbalschool Uden. Ga zo door, toppers!

Delen