Voetbalschool Uden

Goed nieuws voor voetballer Redouan, die sinds begin 2022 bij Voetbalschool Uden traint en daar enorme stappen heeft gemaakt. Het talent heeft de aandacht getrokken van verschillende topclubs, waaronder PSV, Vitesse en NEC, en na een reeks indrukwekkende stagetrainingen heeft hij nu een plekje bemachtigd in het o10-team van NEC.

Redouan staat bekend als een harde werker die elke training ziet als een kans om beter te worden. Zijn toewijding en gedrevenheid zijn bewonderenswaardig en hebben ervoor gezorgd dat hij wekelijks het verschil maakt. De afgelopen maanden heeft hij dan ook enorm veel vooruitgang geboekt, zowel op fysiek als op technisch vlak.

De selectie bij NEC is een fantastische beloning voor zijn harde werk en Redouan heeft deze kans dik verdiend. Als Voetbalschool Uden zijn we ontzettend trots op hem en zien we hem als een voorbeeld voor anderen. Hard werken loont en Redouan is hier het bewijs van. We zijn ervan overtuigd dat we nog veel van hem gaan horen in de toekomst.

Redouan, we wensen je dan ook heel veel succes en plezier bij NEC. Blijf zo gedreven en toegewijd en we weten zeker dat je nog veel successen zult behalen. Ga zo door!

Delen