Voetbalschool Uden

Vorig jaar hebben we Sam van de Camp al gefeliciteerd met zijn overstap van UDI’19 o13 naar FC Den Bosch o14. Sindsdien heeft Sam niet stilgezeten bij FC Den Bosch en heeft hij de aandacht getrokken van verschillende topclubs. Hij heeft zijn vaardigheden getoond tijdens een stage bij Ajax, en Feyenoord had ook interesse om Sam binnen te halen, maar Sam heeft beide aanbiedingen afgewezen.

Afgelopen week heeft hij twee dagen doorgebracht bij PSV en ook daar heeft hij indruk gemaakt. Het gevoel bij PSV was goed en Sam is gaat komend seizoen voor PSV uitkomen.

Bij Voetbalschool Uden hebben we de ontwikkeling van Sam van dichtbij gevolgd, dus zijn talent was bij ons al bekend. We willen Sam nogmaals feliciteren met deze prachtige overstap. We zijn ervan overtuigd dat hij een goede toekomst tegemoet gaat bij deze prachtige club uit Eindhoven. Sam veel succes en plezier!

Delen