Voetbalschool Uden

Diek van Grunsven en Mees Hendriksen hebben een overstap gemaakt naar FC den Bosch voor het komende seizoen. Beide jonge voetballers zijn trots op deze nieuwe uitdaging en kijken uit naar hun avontuur bij de bekende voetbalclub.

Diek en Mees begonnen enkele jaren geleden bij Voetbalschool Uden en zetten daar hun eerste stappen richting het professionele voetbal. Diek speelde destijds bij FC de Rakt en Mees bij Vesta’19, en beiden volgden goede trainingen bij Voetbalschool Uden. Ze werden opgemerkt tijdens de MasterClass en kwamen in een trainingsgroep met regionale talenten terecht, waarvan velen speelden bij UDI’19. Diek en Mees maakten vervolgens de overstap naar UDI’19 en lieten daar zien wat ze in huis hadden.

De afgelopen jaren heeft Diek zich enorm ontwikkeld en is hij uitgegroeid tot een stuwende kracht binnen het pressievoetbal van het O13-team van UDI’19. Met zijn sterke duels en indrukwekkende loopvermogen is Diek een waardevolle toevoeging aan het team. Mees daarentegen heeft zich bewezen als een dominante speler op de vleugel, met zijn afwisselende individuele acties en sterke 1-tegen-1 aanvallende spel. Week in, week uit zorgt hij voor veel gevaar op de flanken.

De transfer naar FC den Bosch is dan ook een logische volgende stap in de veelbelovende carrières van Diek en Mees. Beide spelers zijn verheugd met deze nieuwe uitdaging en zijn vastberaden om zich verder te ontwikkelen bij deze professionele voetbalclub. Voetbalschool Uden feliciteert Diek en Mees van harte met hun overstap en zal hun prestaties blijven volgen met veel belangstelling.

Delen